22 123
發新話題

【2010VIFC圣诞特别企划】做V的圣诞老人(請勿灌水)

Dear VanNess : Santa come with his flying skirt to send u the best Xmas wish !!  XD
                        May the festival of Christmas unite u with your loved ones!

Merry Christmas!!

本帖最近評分記錄
  • jean 愛V幣 +8 哈哈~之前有看到這個造型,就覺得這個超適合 ... 2010-12-4 23:57
米修米修~

因为有爱,生活变成幸福;因为有你,这个圣诞变得快乐。。。
祝你平安夜平平安安,圣诞节快快乐乐!!!

本帖最近評分記錄
  • jean 愛V幣 +8 啊~~圓圓的好可愛哦!!! 2010-12-5 00:04
米修米修~

不是有关圣诞老人的照片才可以参加吗?圣诞树也行吗?那驯鹿神马的呢?
米修米修~

引用:
原帖由 1syun1 於 5/12/2010 09:39 AM 發表

亲爱的,主题是“圣诞老人”噢,如果大家想多添点欢乐气氛,也可以PO一点其它相关景物神马的,不过呢,应该不例入参赛和礼物制作作品的行列中吧~~ ...
谢谢亲,我明白了~  
如果不是圣诞老人的就纯粹是赚银子对吗?
那我就来PO多点照片努力赚钱吧。。。
米修米修~

圣诞树上耀眼的彩灯,祈祷你平安一生;
圣诞夜里悠扬的钟声,祝福你快乐一生。
本帖最近評分記錄
  • jean 愛V幣 +16 小彩灯让我想到小橘子XD 2010-12-15 23:12
米修米修~

May Christ bless you with all the happiness and success you deserve! Merry Xmas!
本帖最近評分記錄
  • jean 愛V幣 +8 可愛的摩天輪,哈哈~~~ 2010-12-5 23:07
米修米修~

We wish u a Merry Xmas; We wish u a Merry Xmas; We wish u a Merry Xmas and a Happy New Year~
本帖最近評分記錄
  • jean 愛V幣 +8 好正統的聖誕老人~~嘿嘿..... 2010-12-5 23:10
米修米修~

♪ 雪花隨風飄 花鹿在奔跑~

VanNess,圣诞快乐,愿你平安,幸福!!
本帖最近評分記錄
  • 颖颖 愛V幣 +8 2010-12-15 23:17
米修米修~

Dear VanNess, May joy and happiness snow on u, may the bells jingle for u and may Santa be extra good to u! Merry Xmas!
本帖最近評分記錄
  • 颖颖 愛V幣 +8 2010-12-15 23:17
米修米修~

Dear VanNess, sending the warmest Christmas wishes to u and your family. May God shower his choicest blessings on u and your family this Christmas!
本帖最近評分記錄
米修米修~

22 123
發新話題