發新話題

[活動情報] (5/24消息更新)VanNess吳建豪「豪」想你簽唱會

不是我们带什么签,是人家发什么签.
这次签的是文件夹啊

引用:
原帖由 babyface77 於 2011-5-27 17:34 發表
不是我们带什么签,是人家发什么签.
这次签的是文件夹啊
沒有想過添

回復 151# babyface77 的帖子

下, 簽文件夾???仲以為我地可以帶CD比佢簽tim...............
唔理,,照帶CD 睇下d人比唔比簽先...

引用:
原帖由 CARRIECHOW 於 2011-5-27 20:12 發表
下, 簽文件夾???仲以為我地可以帶CD比佢簽tim...............
只可以簽佢提供比你的簽名咭~
今次VanNess應該是文件夾~
其他野都唔會比簽架~

引用:
原帖由 CARRIECHOW 於 2011-5-27 20:12 發表
當天VanNess簽完就要趕時間去會展作彩排哦
所以希望大家可以體諒一下讓活動流程可以順利哦
相信還是有機會可以讓他簽的

畢竟我相信活動開始到簽完300個, 只有很短的時間...
所以真的大家都要乖乖的配合 :)
用心 去愛一個人 用心 去支持一個人
用心 去明白一個人 用心 去尊重一個人

因為我知道 對方一定也會感受到

這十一年,偶像帶給我很多不一樣的人生經歷
未來 只想努力繼續走下去!

祝大家行程順利青衣太遠了。

太貴啦@@
我想去的,但去不了!
只可能在外面看看好啦@@

回復 155# 小云 的帖子

係喎~差D唔記得左TIM~~佢要趕下場,,,OKOK~~~
真係唔明點解要搵個日做簽唱會~~~佢要採排架嘛~~

引用:
原帖由 CARRIECHOW 於 2011-5-28 09:21 發表
係喎~差D唔記得左TIM~~佢要趕下場,,,OKOK~~~
真係唔明點解要搵個日做簽唱會~~~佢要採排架嘛~~
從另一個角度諗....我地係咪可以當呢個簽名會係一個bonus呢?
佢咁趕時間都同我地見面喎,哈哈哈

引用:
原帖由 Alice 於 2011-5-28 11:39 發表

從另一個角度諗....我地係咪可以當呢個簽名會係一個bonus呢?
佢咁趕時間都同我地見面喎,哈哈哈
佢真係好趕又忙,都見一見我地,真係窩心^^

發新話題