發新話題

[活動情報] (5/24消息更新)VanNess吳建豪「豪」想你簽唱會

引用:
原帖由 o_shan 於 2011-5-22 00:59 發表
其實呢 係米換新國語碟? 不是7月先出嗎???很亂@ @
雖然呢$600元 但是呢我很怕羞的 唔想上去囉 仲係星期日 很肉酸 唔想比人笑: D
仲有自己1條友上真係抬我都唔想上 如果可以比人幫我上就最好))))))
但去就一定會去~
...
我唔怕呀,我幫你上啦,hahahahaaa

引用:
原帖由 光晞v 於 2011-5-22 00:59 發表
請問這個活動到底是?
簽唱會是指?
V不是還沒發專輯嗎?
我都覺得奇, 唱片未發,但簽唱會.....

引用:
原帖由 babyface77 於 2011-5-22 00:58 發表

----------------不清楚诶~呵呵总之趁早啦,上次炎亚纶那场人气超旺的,300张半天就没啦
要是半天已經沒有了的話,那我真的不用去了....26日開始,我一定不能在平日去那麼遠,要上班呢...(失望)

呃,那是那个活动~~ 呵呵VANNESS的现在还无法估计哦

引用:
原帖由 Jessie21 於 2011-5-22 00:56 發表
请问有看到我发给你的站内短消息吗?
------------------------
刚看到啦~

引用:
原帖由 heihei1206 於 2011-5-22 01:03 發表

我唔怕呀,我幫你上啦,hahahahaaa
多謝你先.我係要簽碟咋,唔係我唔要: )

引用:
原帖由 o_shan 於 2011-5-22 01:11 發表

多謝你先.我係要簽碟咋,唔係我唔要: )
我只想近距離見v,簽名反而是其次,haha

其實係甚麼活動?

引用:
原帖由 heihei1206 於 2011-5-22 01:13 發表

我只想近距離見v,簽名反而是其次,haha
如果你唔怕羞的話 其實接機親近他都不錯,還可以簽名啦.哈哈

引用:
原帖由 o_shan 於 2011-5-22 01:26 發表

如果你唔怕羞的話 其實接機親近他都不錯,還可以簽名啦.哈哈
接機其實我真係好想...但係要返工呀.....又怕到時迫唔到埋去....超想去

發新話題