發新話題

[活動情報] (5/24消息更新)VanNess吳建豪「豪」想你簽唱會

其實呢 係米換新國語碟? 不是7月先出嗎???很亂@ @
雖然呢$600元 但是呢我很怕羞的 唔想上去囉 仲係星期日 很肉酸 唔想比人笑: D
仲有自己1條友上真係抬我都唔想上 如果可以比人幫我上就最好))))))
但去就一定會去~
仲好糾結 還有幾日諗 ~

引用:
原帖由 heihei1206 於 2011-5-22 01:03 發表

我唔怕呀,我幫你上啦,hahahahaaa
多謝你先.我係要簽碟咋,唔係我唔要: )

引用:
原帖由 heihei1206 於 2011-5-22 01:13 發表

我只想近距離見v,簽名反而是其次,haha
如果你唔怕羞的話 其實接機親近他都不錯,還可以簽名啦.哈哈

[quote]原帖由 Alice 於 2011-5-21 12:11 發表
22/5 最新消息

探子小云回報,只需要去青衣城商場,分別在2間或以上商店購物滿$500,每張電子發票(八達通、信用卡、EPS...)不少於$100,即可以獲得簽名會入場證一張。
數量據說是300,先到先得。
26/5....go go go!!

請問係米用8達通增值$500都可以????
因為本人唔係住青衣的,要人幫我用8達通增值$500,所以想親們知不知道這樣可以嗎?

原帖由 babyface77 於 2011-5-24 00:12 發表
应该是用八达通卡买东西消费

咁我明啦,謝謝.

引用:
原帖由 Alice 於 2011-5-24 00:46 發表
超市、電訊服務、金條、禮券、增值...都不可以呀
餐飲...這個不肯定
THANK YOU ALICE
我明啦,去衫舖去SASA買野用8達燶.這樣應該OK:D
仲有兩日,希望時間許可,THANK YOU ALL~
搞咁多野希望佢簽新國語碟+唔要一個一個咁上,我好驚: )

THANK YOU小云~
都係算吧啦,唔想煩人,遲D自己比錢買,又唔係無得買碟.
唔該哂咁多位

發新話題