發新話題

VIFC合唱團香港分部聚會 大家有興趣嗎?

引用:
原帖由 小云 於 2011-9-1 11:24 發表
美女~ i prefer下星期~ 9/9可以嗎
我返早呀~
美女 我9號返QR呀 你3號係咩呀

引用:
原帖由 Chloe 於 2011-9-1 12:08 發表

美女 我9號返QR呀 你3號係咩呀
返早~ 如果唔係8/9都OK~

3號都係早, 不過咁短時間恐怕無咁多人黎到呀~

用心 去愛一個人 用心 去支持一個人
用心 去明白一個人 用心 去尊重一個人

因為我知道 對方一定也會感受到

這十一年,偶像帶給我很多不一樣的人生經歷
未來 只想努力繼續走下去!

引用:
原帖由 小云 於 2011-9-1 12:10 發表

返早~ 如果唔係8/9都OK~

3號都係早, 不過咁短時間恐怕無咁多人黎到呀~
我8號都得呀 9號真的窄窄地

我有興趣!! 不過要睇下你地定左既日子先去唔去到啦~!!

出席+1
最佳時間 : 星期一至五 after 7 點半, 星期六 after 5:30pm , 星期日 : all day

引用:
原帖由 Chloe 於 2011-9-1 12:35 發表

我8號都得呀 9號真的窄窄地
咁就8號啦~
用心 去愛一個人 用心 去支持一個人
用心 去明白一個人 用心 去尊重一個人

因為我知道 對方一定也會感受到

這十一年,偶像帶給我很多不一樣的人生經歷
未來 只想努力繼續走下去!

引用:
原帖由 CARRIECHOW 於 2011-9-1 13:01 發表
我有興趣!! 不過要睇下你地定左既日子先去唔去到啦~!!
日子定了8號 你會來嗎

8 / Sep, okay ar !! Wanna join :)

幾點到開始?? 晚上7點後可以嗎?? 你地會係邊度??
我係荔枝角返工呀,,個日仲要同個客開會~~~不過應該趕到,,
但如果夾唔到~下次再約過啦~~唔緊要既~!

引用:
原帖由 CARRIECHOW 於 2011-9-1 13:37 發表
幾點到開始?? 晚上7點後可以嗎?? 你地會係邊度??
我係荔枝角返工呀,,個日仲要同個客開會~~~不過應該趕到,,
但如果夾唔到~下次再約過啦~~唔緊要既~!
晚上7點半至8點開始

發新話題